Blog 2021 2022 2023 2024

Biztonság az Interneten 2. rész - Az SMTP
2013. február 12. Kedd

Mi az az SMTP?

Egy angol kifejezésből (Simple Mail Transfer Protocol - azaz egyszerű levéltovábbítási eljárás) eredő mozaikszó.

Turbotárhely.hu – biztonságos email küldés bárhonnan bármikor...

Miért lehet Önnek szüksége SMTP szolgáltatásra?

Amennyiben Ön sokat utazik külföldre, vagy idehaza ingázik az iroda és az otthona között, esetleg meglátogat laptopjával, táblaszámítógépével, okostelefonjával nyílt internetezésre alkalmas helyeket (kávéházak, éttermek, egyéb népszerű üzleti találkahelyek), és fontos Önnek a folyamatosan elérhető üzleti, vagy magán e-mailes levelezés, akkor az Turbotárhely.hu szolgáltatására Önnek nagy valószínűséggel szüksége van.

Szintén Önnek szól a szolgáltatásunk, amennyiben levelezését titkosított, Önnek dedikált csatornán szeretné elküldeni, melynek köszönhetően üzleti és magán levelezése lenyomozhatatlan, harmadik fél számára meg nem ismerhető.

Hogyan döntheti el, hogy Önnek valóban szüksége van-e SMTP szolgáltatásra?

Biztosan tapasztalta már azt, hogy a mobil eszközeire, laptopjára, PDA-jára, telefonjára feltelepített levelező kliensen (Outlook Express, Outlook, Tunderbird, Mac-Mail) keresztül nem minden internet hálózatra csatlakozva tudja elküldeni a napi e-mailjeit. A probléma fáradságos megoldása, hogy minden helyváltoztatás, illetve új hálózathoz való kapcsolódás alkalmával Ön átállítja levelező kliensét, de a siker még ekkor sem biztosan garantált, ugyan is számos szolgáltató alapból nem engedélyezi a más szolgáltatókhoz kapcsolódó email küldést.

Megoldásként ajánljuk Önnek dedikált SMTP szolgáltatásunkat, amelynek segítségével egyszeri beállítást követően belföldről és külföldről egyaránt, titkosított csatornán, beállítási bonyodalmak nélkül zökkenőmentesen tudja emailjeit elküldeni.

10 érv, ami a cégünk által biztosított SMTP szolgáltatás mellett szól:

  1. Magyarországon és külföldön is szabadon használhatja, bármely internet szolgáltató hálózatából - Garantált 100%-os mobilitás és rendelkezésre állás!
  2. Az e-mail küldés egy kifejezetten Önnek dedikált, SSL/TLS titkosított csatornán keresztül történik, melynek tartalmát külső fél megismerni nem tudja.
  3. Rendszerünknek egyszeri beállítást követően (melyben kollégáink örömmel nyújtanak telefonos,vagy online segítséget) további beállításokra nincs szüksége.
  4. Használható notebook-ról / laptopról, vagy akár mobiltelefonról, PDA-ról is. Erre terveztük.
  5. Hírlevelek küldésre is használhatja. Az egyes szolgáltatók által SPAM-nak ítélt leveleket is ki tudja küldeni tömeges mail szolgáltatásainknak köszönhetően. (KIZÁRÓLAG a „Hírlevél SMTP csomag” előfizető részére!)
  6. Rendszerünk 1db előfizetéssel korlátlan felhasználó és e-mail postafiók számára biztosít használatot egy cégen, vagy egy családon belül, akár egy (Normál SMTP csomag), akár több domain név (Üzleti SMTP csomag) tekintetében.
  7. Leveleit ésszerű forgalmi és mennyiségi korlátozás nélkül továbbítjuk.
  8. 100% garantált rendelkezésre állás, melyet több dedikált szerverünk és a közel 100 egyedi levelezőtartomány garantál.
  9. Előre tervezhető kedvező költség – rejtett kiadásoktól mentes, egyszeri éves díj
  10. INGYENESEN kipróbálhatja, fizetnie csak megelégedettség esetén kell. A zsákbamacskát máshol keresse :)
Vissza

Hozzászólás
Jelenleg nem érkezett hozzászólás. Legyen Ön az első:

A hozzászóláshoz jelentkezzen be.