TurboDomain

TurboDomain

Ahogy mondani szokták, „aki nincs fenn az interneten, az nem is létezik”. De nem elég honlappal rendelkezni, fontos a saját doménnév (domainnév)  is az egyszerű eléréshez.

Domén (Domain) használat

A kívánt doménnevet (domainnevet) először regisztrálni szükséges, majd egyéves fenntartási díj és a DNS-szolgáltatás biztosítja a folyamatos használatot. A nálunk regisztrált doménnevekhez (domainnevekhez) díjmentesen biztosítjuk a DNS szolgáltatást bármelyik webtárhely vagy szerverszolgáltatásunk igénybevétele esetén, a regisztráció díja pedig tartalmazza az első két (néhány nemzetközi domén (domain) esetében csak az első) év fenntartási költségét is. Arra is lehetőség van, hogy egy honlaphoz több domén (domain) is tartozzon, így az eltérő címek vagy az ékezet nélküli és ékezetes változatok alatt is azonos tartalom jelenik meg.

Végződés

A domén (domain) kiválasztásakor el kell döntenünk a domén (domain) végződését is. Az Ön számára elérhetővé tesszük a legnépszerűbb magyar és külföldi doménvégződések (domainvégződések) regisztrációját.(.hu. és alváltozatai: co.hu, 2000.hu, erotika.hu, jogasz.hu, sex.hu, video.hu, info.hu, agrar.hu, film.hu, konyvelo.hu, shop.hu, org.hu, bolt.hu, forum.hu, lakas.hu, suli.hu, priv.hu, casino.hu, games.hu, media.hu, szex.hu, sport.hu, city.hu, hotel.hu, news.hu, tozsde.hu, tm.hu, erotica.hu, ingatlan.hu, reklam.hu, utazas.hu, .eu, .com, .net, .org, .biz, .name, .sk, .info, .ws, .cc, .tv, .mobi)

A regisztráció átfutási ideje

A .hu domén (domain) regisztrációja esetében kb. 48 órán belül feltételesen használatba vehető, ám a domén (domain) végleges delegálására akkor kerül sor, ha a használatbavételt követő 8 napon belül nem érkezik ellene panasz (pl. egy sértett jogtulajdonostól). Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy 48 órán belül működik, és az Ön oldalára fog mutatni az új domén (domain).

Szabad-e a domén (domain)? Itt megnézheti: Ellenőrzés


Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, és kérjen egyedi ajánlatot!

Elérhetőségeink

Levelezési cím: 4211 Ebes, Jókai u. 22/A.
Telefon: +36 30 595 13 01
Telefax: +36 52 786 449
Nyitva tartás: H — P, 9:00 — 17:00
E-mail: info@turbotarhely.hu
Skype:Hívjon most!

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
Töröl   Küld